een begrip in Den Bosch als het om betrouwbare occasions gaat!

Te koop gevraagd
personenauto’s en
bedrijfswagens.
Bel 06 53678901
of kom langs voor de
beste inkoopprijs!

Gero auto's: alles onder een dak!

Gero Auto’s is een vertrouwde naam in de autobranche. Ons bedrijf is sinds 1994 gevestigd aan de Zilverenberg in Maaspoort te ‘s-Hertogenbosch. In de loop der tijd heeft Gero veel vertrouwde inkoopkanalen ontwikkelt zoals leasemaatschappijen, dealerbedrijven maar ook de particuliere inkoop. Hierdoor kunnen wij ons onderscheiden in prijs en kwaliteit. Gero Auto’s beschikt over ruim 3000 m2 bedrijfsruimte. Deze biedt plaats aan 150 occasions in gevarieerde prijsklassen. Voor u is het een gerustellende gedachte dat wij zijn aangesloten bij NAP, zodat u verzekerd bent van een gegarandeerde kilometerstand. Onze standaardprijzen zijn inclusief APK en afleveringsbeurt. Tegen meerprijs leveren wij 3 maanden volledige garantie en gratis leenauto. Wij hanteren flexibele openingstijden. Ook ’s avonds en op zondag kunt u op afspraak altijd terecht.

APK-keuring

Voor een grondige APK-keuring werken wij samen met een gecertificeerd bedrijf. Bij ons geen lange wachttijden. Klaar terwijl u wacht!

Onderhoud

Voor een onderhoudsbeurt en reparatie bent u bij ons ook aan het juiste adres. In onze werkplaats helpen wij u snel weer op weg.

Schadeherstel en taxatie

Voor dit specialistenwerk doen wij een beroep op bedrijven waar we al jaren mee samenwerken. Uw auto ziet er binnen de kortste keren weer puntgaaf uit. Het spreekt voor zich dat ook een taxatie vlot kan worden afgewerkt. Wij regelen graag de expertise en afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.

Bemiddeling

U wilt uw auto te koop aanbieden in een professionele omgeving of u bent op zoek naar een occasion? Wij bemiddelen graag! Daarbij kan ons uitgebreide netwerk zowel bij in- als verkoop uitstekend van pas komen!